Nu pot intoarce imaginea! Sorry! De aia galustele sunt totusi excelente! -:))Pieptul de pui l-am spalat, lAm sters bine si l-am uns cu un amestec din 2 linguri de ulei de masline si rozmarin uscat si l-am lasat la rece 2 ore.

Intre timp am curatat legumele, le-am maruntit, am calit in restul de ulei de masline prima data ceapa, prazul si usturoiul, cand s-au inmuit am adaugat pe rand ardeii, apoi peste cateva minute zuchinni, daca aveti o vanata, si in final rosille taiate felii. Am lasat totul sa fiarba la foc mic cam 3/4 de ora, am adaugat apoi maslinele maruntie si mirodeniile. Am mai lasat pe foc jumatate de ora. am evitat sa mestec. Daca scade foarte tare, adaugati apa putin cate putin. Pentru galustele de leurda : am spalat si scurs bine leurda, am maruntit-o, am amestecat branza cu leurda maruntita, oua sare, piper, si cM 100 g de faina. Am pus apa cu sare la la fiert intr- un vas mare, am luat aluat cu lingura si am format galuste pe care le-am fiert pana s-au ridicat la suprafata. Le-am scos cu grija si le-am tavalit in unt topit, apoi am ras un pic de cascaval. Feliile de pui le-am fript in putin ulei de masline pana au prin culoare .

Galustele cu leurda si carcaval ras pot foarte bine constitui un fel in sine. Este o reteta caracteristica pentru bucataria austriaca