PilafOrezul se alege de impuritati si pietricele apoi se spala in doua ape .

Punem cana de orez intr-un ceaun cu 4 cani de apa si 2 linguri de ulei,tocam ceapa si ardei marunt si punem peste orez,adaugam sare,piper,cimbruLasam totul la foc mic jumatate de ora timp in care orezul se umfla si amestecam in el cand vedem ca a scazut apa,ca sa nu se prinda.

Dupa jumatate de ora punem si rosia tocata marunt sau 2 linguri de bulion si mai lasam pe foc 40 minute la foc mic,amestecand in pilaf.

Spre final adaugam maslinele si patrunjelul tocat.

Ciuperci la gratarCiupercile se curata si se spala,se indeparteaza codita si le punem intr-un vas cu 200 ml bere,sare,piper cimbru si condimente granulate.

Lasam ciupercile 15 minute,dupa care le punem pe gratar sa se faca pe ambele parti.

Pofta buna!