am avut ceva probleme cu ea,dar pana la urma i-am dat cumva de capat :)) a dat aluatul peste tava...am avut oua de casa,de acolo vine culoarea turbata a aaluatului :))Amestecam toate felurile de branza si punem la scurs cu putin timp inainte.

Stafidele le punem in esenta de rom cu cateva ore inainte.

Mixam albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam treptat zaharul si batem bine. Incorporam si galbenusurile, treptat, apoi margarina lichida, branza, smantana, faina amestecata cu praful de copt si cernuta, stafidele si omogenizam bine compozitia.

Tapetam un vas termorezistent cu hartie de copt in care turnam compozitia si dam la cuptorul preincalzit, la foc mic, pana se rumeneste frumos aluatul (verificam cu scobitoarea). Lasam sa se raceasca, dam jos hartia de copt si transferam pe o farfurie mai mare.

Pregatim glazura:Amestecam bine amidonul cu laptele.

Caramelizam zaharul intr-o craticioara, stingem cu apa. Adaugam amidonul stins in lapte si apoi ciocolata si amestecam repede pana se topeste ciocolata.

Turnam peste pasca si nivelam, apoi presaram deasupra alune zdrobite si fulgi de ciocolata.lasa branza la scurs intr-o sita cu vreo ora inaintefolosim o forma de copt de 30 cm, daca este de 28 cm, punem doar 9 ouaputeti sa folositi doar branza dulce, 1kg, dar atunci puneti 400 gr zahar in compozitie