O friptura frageda, rumena si aspectuoasa cu care va puteti impresiona musafirii la mesele festive....

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile.

Feliem apoi cotletul dar nu pina jos ci cu 1 cm mai putin.

Intre feliile taiate asezam cate o felie de muschi tiganesc si una de cascaval.

Strangem apoi feliile de cotlet cu o sfoara alimentara si o legam bine.

Deasupra cotletului asezam cateva frunze de patrunjel verde si felii de rosii, apoi punem cotletul intr-un vas termorezistent uns cu putin unt.

Adaugam in vas vinul si-l dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade pentru aproximativ o ora pina este bine rumenit.

La servire feliem cotletul si il servim cu cartofi noi fierti pe jumatate, apoi copti in cuptor, dupa ce au fost facuti cu ulei amestecat cu patrunjel verde tocat.

Servim cotletul cu cartofi si salata verde.

Pofta mare sa aveti !Din cand in cand ungeti cotletul din cuptor cu sosul format in tava.