cand prepar ciorba asta folosesc intotdeauana ciuperci foarte inchise la culoareCuratam si spalam ciupercile, le taiem la marimea dorita (atat coditele cat si palariutele).

Curatam,spalam, tocam usturoiul, il calim in ulei 2 minute si adaugam ciupercile.

Saram, piperam ciupercile sa-si lase zeama, le calim usor 5 minute si adaugam rosiile date pe razatoare. Mai calim inca 10 minute, completam cu apa si lasam ciorba sa fiarba la foc potrivit cca 40 min.

Stingem focul si la final adaugam verdeata tocata marunt (ceapa verde, patrunjel si marar). Acoperim cu un capac sa se intrepatrunda aromele si dupa inca 5 minute putem portiona ciorba in farfurii pentru toti membrii familiei care sigur vor sta prin preajma datorita mirosului imbietor al acestei ciorbite grozave!Pofta buna!se poate servi si cu smantana dar neaparat cu ardei iute ;)