Detalii Supa de rosii cu cus-cus
Supa asta-i un fel de nici imbracata,nici dezbracata,nici calare,nici pe jos,nici pe drum,nici pe langa drum...aveam 3 oase cu maduva,niste rosii mai moi si o idee sa fac un fel de supa crema sau ce urma sa iasa...
Am pus la fiert oasele cu morcovul,ceapa,ardeiul si putina sare.
Am luat spuma care s-a format,cand au fost fierte legumele am strecurat zeama iar legumele le-am pus in blender impreuna cu rosiile decojite.
Pasta obtinuta am turnat-o in zeama ce am obtinut-o din fierberea oaselor si a legumelor.
Am adaugat cus-cus-ul,am potrivit de sare si piper si am lasat sa fiarba cca 10-15 min.
Se serveste calda sau rece,eu astept sa o mananc rece.
Deasupra am presarat leustean uscat,din ala aveam la indemana si am zis de ce nu,chiar are gust bun.e bine sa fierbeti oasele separat,ca sa luati spuma mai bine...eu n-am facut asa,le-am pus impreuna cu legumele..