Ei si acum dupa atatea preparate gustoase din legume, a venit si randul unui fel principal complet.

Carnea de prepelita este una dintre cele mai fine si apreciate in gastronomie, continutul scazut in grasimi si colesterol caracteristic facand din aceasta o alternativa dietetica si curativa pentru cei suferinzi (obezitate, colesterol marit, diabet, regim alimentar de curatare). Gatita in vasul Zepter carnea de prepelita isi pastreaza toate valorile nutritive, deoarce acestea nu se distrug prin fierbere sau prajire. Sa trecem la treaba! In vasul Zepter din dotare, cel de 2700 ml se pune legumele congelate, se adauga orezul, se amesteca pentru a se ingloba in legume, se asezoneaza de sare, piper si condimente tandori, se adauga apa, apoi se aseaza prepelitele pe amestecul de mai sus. Atentie, vasul e rece, nu e nevoie de preincalzire! Se acopera vasul si se pune la foc mediu spre mare, cca. 10 minute pana ce acul indicator de pe indicatorul de termocontrol a ajuns la ultima zona verde. Se opreste focul, se da vasul deoparte si se lasa, acoperit cca. 45 de minute. Super simplu, super savuros, acest preparat 3 in 1! ;)Pofta buna!