Pentru ca ne plac eclerele am decis sa fac un tort care a iesit tare bun!Aluatul:Apa cu margarina, sarea si zaharul se pun pe foc, se adauga faina si se amesteca bine pana se desprinde de pe vas. Se lasa la racit apoi se incorporeaza ouale unul cate unul. Se pune in tava cu hartie de copt(24 cm) si se da la foc iute 25-30 min. Se scoate si se lasa la racit pe gratar.

CREMA400 ml lapte cu zaharul se pun la fiert. Praful de budinca se omogenizeaza cu restul de lapte. Cand laptele de pe foc clocoteste se adauga budinca si se amesteca pana se ingraoasa. Se lasa la racit. Frisca se bate. Se amesteca budinca rece cu jumatate din frisca, iar cealalta jumatate se lasa pentru ornat.

GLAZURA:Ciocolata se rupe bucati, se pune frisca lichida si se pune pe abur pana se omogenizeaza.

ASAMBLARE:Se taie blatul in doua. Se pune o parte pe platou, se pune crema, cealalta parte de blat, se imbraca in frisca si se glazureaza.

POFTA BUNA!!!In loc de margarina se poate pune unt. Crema se poate face in casa din lapte si amidon.