Am pus ciupercile uscate intr-un ibric cu apa calda sa-si revina la forma initiala, cu jumatate de ora inainte.

Le-am strecurat de zeama, am pastrat zAm pus ciupercile uscate intr-un ibric cu apa calda sa-si revina la forma initiala, cu jumatate de ora inainte.

Le-am strecurat de zeama, am pastrat zeama, iar ciupercile le-am taiat la robot.

Intr-o olicica am pus ulei extravirgin de masline si usturoiul taiat felii, l-am lasat foarte putin pe foc, cat sa se aromatizeze uleiul, apoi am pus ciupercile taiate.

Am amestecat, am lasat sa se imprieteneasca putin.

Apoi am inceput sa torn cate un polonic din zeama filtrata in care s-au odihnit ciupercile si am lasat la foc mic. Am adaugat 1/2 cub de delicat de ciuperci, putina sare. Si tot asa pana ce se termina zeama.

Cand am pus ultimul polonic de zeama am adaugat si peperoncino.

La final, sucul trebuie sa scada. Am fiert apoi tortelloni foarte rapid, intr-un minut sunt gata.

I-am scurs de apa, i-am pus din nou in oala, am adaugat ciupercile, am amestecat, apoi am pus smantana si am mai lasat putin de tot pe foc mic, sa se imprieteneasca, atat cat sa amestec.

Sunt buuuuuuuuni de tot! Pofta buna! Reteta Tortelloni cu ciuperci a fost propusa de any_annette pe forum reteteAlta reteta cu ciuperci gasiti aici: Risotto cu ciuperci