Cea mai buna prajitura cu caise by Ruxy!Multumesc frumos Ruxy pentru reteta,a fost senzationala >:DTaie fructele in felii mai mici iar daca sunt foarte zemoase lasa-le la scurs intr-o sita.

Mixeaza untul la temperatura camerei pana devine cremos apoi adauga galbenusurile unul cate unul si mixeaza bine dupa fiecare.

Adauga zaharul si zaharul vanilat si mai mixeaza cateva minute pana se topeste zaharul.

Adauga coaja de lamaie si laptele in fir subtire.

Cerne faina si adaug-o peste compozitia de unt.

Stinge praful de copt cu zeama de lamaie si adauga-l si pe el peste aluat.

Separat mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare.

Adauga jumatate din albusuri peste aluat si mixeaza bine.

Opreste mixerul si incorporeaza si cealalta jumatate din albus cu ajutorul unei spatule sau un tel amestecand usor de sus in jos.

Tapeteaza o tava (35/25 cm) cu hartie de copt apoi pune aluatul si niveleaza bine.

Adauga fructele pe toata suprafata aluatului si coace prajitura in cuptorul preincalzit pt aprox 40 de minute.(Testul scobitorii)Prajitura racita se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra vanilat din belsug :-)Pofta buna!