Eu nu prea gatesc vinetele decat in salata.

De data aceasta m-am gandit sa le pregatesc altfel,mai ales ca am gasit la piata vinete albe,care au un gust ceva mai dulce decat vinetele obisnuite.

Eu zic ca a iesit ceva foarte bun.

Vanata am taiat-o felii foarte subtiri pe lungime pana aproape de coada,fara a indeparta codita.

Am pus sare si piper si am stropit-o cu ulei de masline.

Rosia si mozzarella le-am taiat felii subtiri.

Intre feliile vinetei am pus felii de mozzarella,rosie,ceafa afumata si felii de usturoi si putin busuioc.

Am prins cu doua betisoare de frigaruie ca sa nu se imprastie prea mult la copt.

Am pus totul intr-o tava ceramica in care am pus putin ulei.

Am acoperit cu o folie de aluminiu si am lasat la cuptor pentru o ora.

Spre final am luat folia ca sa se rumeneasca deasupra.

Am scos pe un platou si am pus deasupra putin iaurt.