Buuun tare!Am pornit cuptorul.

Intr-un castron, am ras coaja de lamaie, am pus untul si zaharul si am mixat pana s-a transformat intr-o spuma. Am adaugat ouale, incorporand cate unul, apoi am adaugat faina, praful de copt si dupa ce am omogenizat compozitia, am stors si zeama de la o jumatate de lamaie. Jumatate din afine le-am tavalit in putin zahar pudra si le-am incorporat in compozitie. Am scos o forma de chec, am pus hartie de copt si am turnat compozitia. Am dat la cuptor, la foc mediu, cam o ora, pana s-a rumenit frumos.

Restul de afine le-am pus la fiert cu putina apa si 1 lg zahar si am lasat sa fiarba la foc mic, pana s-a legat un sos.

Dupa ce s-a copt checul, l-am scos, l-am lasat la racit si l-am ornat cu sos de afine.ingredientele costa aproximativ 18 lei.