Fructele se taie in jumatate si se curata de samburi. Se aseaza cu partea taiata in sus si se pudreaza cu scortisoara. Se dau la rece pana pregatiti aluatul. Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si zaharul vanilat. Galbenusurile se amesteca cu untul topit rece si esenta de rom. Se amesteca cele doua compozitii apoi se adauga faina cernuta cu praful de copt. Aluatul se toarna intr-o tava (25/35cm) imbracata cu hartie de copt. Aseazati fructele cu partea taiata in jos, dupa ce le-ati pudrat cu gris (numai pe taietura). Coaceti 20 minute in cuptorul preincalzit, la foc mic. Lasati sa se raceasca in bucatarie.

Fructele se taie in jumatate si se curata de samburi. Se aseaza cu partea taiata in sus si se pudreaza cu scortisoara. Se dau la rece pana pregatiti aluatul. Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si zaharul vanilat. Galbenusurile se amesteca cu untul topit rece si esenta de rom. Se amesteca cele doua compozitii apoi se adauga faina cernuta cu praful de copt. Aluatul se toarna intr-o tava (25/35cm) imbracata cu hartie de copt. Aseazati fructele cu partea taiata in jos, dupa ce le-ati pudrat cu gris (numai pe taietura). Coaceti 20 minute in cuptorul preincalzit, la foc mic. Lasati sa se raceasca in bucatarie. Pudrati cu zahar vanilat. Taiati in forma de patrat asa incat sa aveti un fruct in mijlocul patratului sau taiati patratul pe diagonala ca sa se vada fructul. POFTA BUNA!