1. Incalzim 180 gr de lapte (doar putin cat sa nu fie rece rece) si dizolvam dojdia in el,adaugam mierea si 160 gr faina.2.

Dupa ce si-a dublat volumu1. Incalzim 180 gr de lapte (doar putin cat sa nu fie rece rece) si dizolvam dojdia in el,adaugam mierea si 160 gr faina.2.

Dupa ce si-a dublat volumul (aproximativ 1ora) adaugam restul de lapte (100 gr) si o parte de faina si amestecam putin aluatul. Adaugam oul, sarea, zaharul si restul de faina si framantam pana la compactare.3. Adaugam acum uleiul si ierburile si framantam.4. Dupa 5-6 minute de framantat iese urmatoarea bila, punem la crescut 45 minute. 5. Impartim aluatul (eu l-am impartit in 4 bilute de aproximativ 150 gr) si intindem fiecare bucata cam cat grosimea unui deget (nu se intinde cu facaletul ci cu mana) si punem la crescut 30 minute.6. Facem mici gropite cu degetele,ungem cu saramura si mai lasam 30-40 minute sa creasca:Le bagam la 200 grade pentru 15 minute (inainte le pudrati cu sare grunjoasa)Pofta buna!Reteta Focaccine aromate (focaccia) a fost propusa de Laura_A pe forum reteteAlte retete de focaccia gasiti aici: Focaccia umpluta, Foccacia umpluta a la MAYA .