1. Am amestecat galbenusurile si ouale cu o jumatate din cantitatea de zahar. Am mixat si am adaugat cacaoa si pricomigdalele1. Am amestecat galbenusurile si ouale cu o jumatate din cantitatea de zahar. Am mixat si am adaugat cacaoa si pricomigdalele farimitate si apoi am varsat incetisor laptele cald.2. Cealalta jumatate de zahar am pus-o la facut zahar ars adica direct in tava in care urma sa coc bonet-ul.3. Am varsat apoi compozitia peste zaharul ars si tava am pus-o intr-alta tava mai mare care avea apa in ea ca sa se coaca la aburi sau pe aburi.4. Am copt la 180A C cred ca cel putin o ora, in orice caz nu se scoate nimic din cuptor pina ce scobitoarea bagata in centrul chestiei nu iese uscata, evident ca toata povestea asta a fost facuta cu o zi inainte de cina la care am servit-o, asa s-a odihnit toata noaptea si a avut timp sa se raceasca.

Pofta buna!Reteta Bonet a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum reteteAlte retete cu pricomigdale gasiti aici: Tarta Amaretto,Cheesecake cu menta si piersici,Tort cu crema de nectarine