Pt o masa care trebuia sa fie gata rapid, m-am descurcat tare bine zic eu...luand in considerare ca ingrediente nu prea aveam, m-am descurcat cu ce am avut...

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Baconul se taie feliute si se caleste in putin ulei(de preferat de masline daca aveti). Branzica de la Delaco se amesteca cu cealalta branza, cu smantana si iaurtul. Cand pastele sunt fierte se pun intr-o tava termorezistenta unsa in prealabil cu ulei, se adauga baconul prajit si branzeturile amestecate. Se amesteca ingredientele si se da la foc moderat pt 10-15 minute. Se scoate tava se adauga si laptele peste paste, cateva bucatele de unt din loc in loc si cascavalul ras pe ochiurile mici. Se mai da tava la cuptor pt 5-10 minute si se servesc imediat. Pofta buna!!!aveti grija ca pastele absorb tot ce este lichid, daca mai este necesar si pastele vi se par prea seci mai adaugati lapte sau din apa in care au fiert pastele bacon puteti sa puneti mai mult, eu am vrut sa aibe doar aroma baconului prajit