La noi ceva bun, musai sa aiba multa cacao;) Zis si facut, multumesc Adasev12 pentru inspiratie;)Ouale se bat energic cu zaharul, uleiul, laptele, zaharul vanilinat pana ce se omogenizeaza si se obsine o crema consistenta. Apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt si praful de cacao, amestecandu-se utor pana se incorporeaza toate ingredientele. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu foaie de pregament, apoi se aseaza boabele de struguri dupa dorinta fiecaruia. Prajitura se pune la copt, in cuptorul preincins la cca. 200 grade primele 15 minute, apoi se scade temperatura la 180 de grade si se lasa cca. 45 de minute la copt. Dupa ce prajitura a trecut testul scobitorii se scoate, se lasa la racit. Imtre timp se prepara glazura conform indicatiilor de pe ambalaj, si anume praful de gelatina se dizolva in cca. 200 ml de apa rece, impreuna cu 2-3 linguri de zahar tos si se da lafiert la foc mediu, cca. 5 minute, cand clocoteste se da deoparte se adauga praful de cacao, apoi se da din nou la foc cca. 2 minute, apoi se lasa la racit cca. 5 minute. Se toarna glazura calduta peste prajitura rece. Prajitura se lasa peste noapte la rece, se portioneaza a doua zi. Spor si pofta buna!