Reteta m-a cucerit imediat,mie imi plac tare mult,se pot servi si cu galbiori.

Cuptorul se incalzeste la 200 .

Cartofii,telina,ceapa si usturoiul se curata,se taie rondele subtiri.

Intr-o oala se adauga smantana si supa de legume cu Thymian si piper.

Se lasa sa fiarba la foc mic. A se supraveghea fierberea.

Cand fierbe se adauga cartofii,radacina de telina,ceapa si usturoiul si se lasa sa fiarba circa 15-20 de minute la foc mic.

Apoi se pune toata compozitia intr-o forma termorezistenta.

Se adauga si branza Emmentaler si se amesteca cu compozitia.

Se da la cuptor pentru 25-30 de minute.

Cand este gata,se serveste cu salata sau cu preparate de carne,de exemplu:snitel,Cordon Bleu,etc.

Pofta buna!Se poate pregati si cu 300 gr de galbiori sau alte ciupercute. Ideal alaturi de preparate de carne,pentru pranz. Ideal doar cu salate. Eu am pus si cateva tije verzi de telina.