-Fileul de peste se fierbe maxim 10 minute in apa cu delikat, el se pune in momentul cand fierbe supa. -intr-o cratita punem putin ulei de masline si apoi lingura de faina care a fost dizolvata in putina apa -se amesteca incontinuu turnand cate putina supa in care a fiert pestele pana ajungem la consistenta unui sos -se lasa sa fiarba cca 10 minute la foc mic amestecand din cand in cand si daca mai e nevoie adaugati sare -se adauga smantana si mararul -dupa 5 minute adaugam pestele si il mai lasam 5 minute sa fiarba in acest sos-Fileul de peste se fierbe maxim 10 minute in apa cu delikat, el se pune in momentul cand fierbe supa. -intr-o cratita punem putin ulei de masline si apoi lingura de faina care a fost dizolvata in putina apa -se amesteca incontinuu turnand cate putina supa in care a fiert pestele pana ajungem la consistenta unui sos -se lasa sa fiarba cca 10 minute la foc mic amestecand din cand in cand si daca mai e nevoie adaugati sare -se adauga smantana si mararul -dupa 5 minute adaugam pestele si il mai lasam 5 minute sa fiarba in acest sos Acest fel de mancare se serveste cald cu mamaliga! POFTA BUNA!