Pentru cei care prefera alimentatia vegetariana, le recomand acest minunat drob de ciuperci si nuci. Se poate adauga in compozitie ou, pentru a obtine un amestec mai bine legat, insa, dat fiind faptul ca am copt individual portioare in forma de briose si compozitia n-a avut unde sa migreze, am renuntat la folosirea acestuia.1.

Ciupercile se spala, se curata si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se toaca grosier. 2. Ceapa verde se spala, se taie rondele mici si se pune la calit impreuna cu Mirodenia in uleiul incins. Se adauga usturoiul dat prin presa. Se lasa cateva minute ( nu prea mult, sa nu se prajeasca ) si se adauga ciupercile. Se calesc impreuna doua, trei minute la foc mediu. Potrivim de sare si piper. 3. Se adauga peste compozitia racita nuca macinata si se omogenizeaza. 4. Foaia de placinta se imparte in patru, iar doua bucatele se aseaza in forma de briosa unsa cu putin ulei. Se umple cu lingura pana la nivel . La fel procedam si cu celelalte foi. 5. Se pun in cuptorul incins timp de 30 minute la foc mediu, pana ce foaia de placinta este rumenita pe margine.