V-am adus si eu o pizzzaaa...da nu orice pizza..ci una rapida, fara framantare, fara prea multa munca...una foarte rapidaaaaa,dar cu un gust exceptional.

Reteta blatului am vazut-o pe blogul LaLena, asadar nu-mi apartine in totalitate...dar i-am adus unele imbunatatiri :DBlat:Intr-un bol se adauga toate ingredientele: laptele, oul, uleiul, sarea si faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza bine.

Si...gata blatuuuul!! Usor, nu?? :))Il punem intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt si il dam la cuptor la foc mic pt maxim 10 min pana se prinde compozitia ( varianta aceasta am ales-o eu pentru ca am vrut oarecum sa fie dedesubt un strat de blat, dar puteti pune odata cu compozitia lichida si restul ingredientelor).

Intre timp taiem rondele carnaciorii, ceapa o taiem pestisori iar rosia o taiem felii.

Pregatim sosul amestecand ketchup-ul cu rosiile cuburi, oregano, sarea si piperul.

Dupa cele 10 minute scoatem blatul, il acoperim cu sosul obtinut si distribuim pe toata suprafata lui si restul ingredientelor : maslinele, carnaciorii, ceapa si rosiile felii.

Dam inapoi la cuptor pt alte 10 minute dupa care scoatem tava si punem casul ras, dam inapoi la cuptor si mai lasam aprox 20 de minute pana se rumeneste frumos.

Pofta buuna!!!