Intr-un bol se adauga faina, zaharul si sarea se amesteca. Se face gaura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta si se framanta o coca omogena adaugand treptat apa. La final framantam coca 2-3 minute cu ulei, acoperim cu un prosop de bucatarie si lasam la dospit.

Umplutura-ceapa,usturoiul tocat se caleste in untul topit,adaugam ciupercile taiate felii si lasam sa se caleasca putin, adaugam vinul si lasam sa fiarba pana se inmoaie ceapa,adaugam sucul de rosii si condimente dupa gust,mai lasam 2 minute pe foc dupa care lasam sa se raceasca,Amestecam salamul taiat cubulete,masline si compozitia de ciuperciSe intinde coca intr-o foaie de cca 1 cm grosime,se unge cu ketchup,adaugam umplutura si dam la cuptor cca 20-25 minute.

Inainte cu 5 minute se adauga patrunjel verde tocat si cascaval.