Ei, cu pasi mici si repezi am ajuns la reteta nr. 700 ;) Nici nu-mi vine sa cred cum de am ajuns la un astfel de nr de retete. ;) M-am tot gandit la ceva senzational si spectaculos. Dar dupa cum stiti rapiditatea si simplitatea, sunt principalele mele atuuri, nu puteam sa va aduc altceva. Miti, multumesc mult pentru inspiratie! ;)In recipientul masinii de paine se pune laptele, faina cernuta, ouale batute, sarea, zaharul, untul topit si drojdia (Atentie! Pastrati aceasta ordine daca vreti sa creasca aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru framantat si dospit, care dureaza 90 de minute.

Aluatul obtinut se imparte in doua bucati. Una dintre bucati se intinde pe masa de lucru, intr-un dreptunghi care sa aiba grosimea de 1 cm. Intre timp se amesteca untul cu zaharul tos, praful de cacao si scortisoara, apoi se unge dreptunghiul cu 3/4 din compozitie. Se ruleaza apoi se taie de-a lungul ruladei obtinute,apoi se impletesc cele doua parti si se unesc, ca si o coronita. Impletitura obtinuta se unge restul compozitiei si se coace cca. 25 de minute, la foc mediu in cuptorul preincins. Se procedeaza la fel si cea de-a doua bucata de aluat.

Spor si pofta buna!