Pentru ca ieri am facut 2 foi de tarta,am folosit-o pe prima,azi am incercat-o pe a doua dar cu o alta umplutura,si o alta glazura,o bunatate! zic eu :)Se face un aluat din apa,ulei,sare si faina se amesteca bine toate ingredientele.

Dupa ce sa format o coca nici moale nici tare se imparte indoua parti,apoi pe rand se intinde cate o foaie si se ung cu untul topit amestecat cu cele 7 linguri de faina si se ruleaza.

Se dau la frigider 20 de minute sa se intareasca,apoi se scot si se amesteca bine fiecare in parte,se intind foi cu ruloul in forma rotunda sau dupa preferinte,se pune in tava de tarta si se pune un lantic de inox ptr a nu se umfla coca,eu ca sa fiu sigura ca nu se umfla am si intepat-o cu furculita.

Se da la cuptor pentru coacere cateva minute.

In acest timp se face crema se bate frisca cu zaharul,apoi se amesteca cu ricotta si se orneaza foaia de tarta dupa racire,apoi se face o glazura din fructe de padure si zahar si se pune peste crema dupa racire.

Se poate orna dupa preferinta cu moate de frisca.

Se da la rece.