O reteta usoara, cu rezultat garantat.

Intr-un vas gradat se masoara 225 ml de apa calduta. Se adauga 1 lingura de zahar, 2 linguri de drojdie uscata, se amesteca si se lasa amestecul 15 min pana nu face spuma.

Se adauga acest amestec intru-un bol mai mare in care se pune faina,sarea si uleiul .

Se amesteca aluatul, de preferat cu o lingura si dupa ce se mai leaga si cu mainile.

Pe o masa presarata cu faina se scoate aluatul si se framanta 2-3 minute.

Ca sa nu se lipeasca de maini mai presarati cate putina faina.

Aluatul il puneti intr-un bol si lasati cam 30 de minute sa creasca acoperit cu un prosop sau capac.

Puneti aluatul in tava de pizza,unsa cu putin ulei in prealabil, si ridicati usor bordurile, nu mult, cam de 1 cm.

Ungeti aluatul cu ketchup si presarati o lingurita de mirodenii pentru pizza .

Adaugati restul ingredientelor si decorati dupa gust.

Puneti pizza la cuptor pana se rumeneste usor .

Pofta buna!Daca folosesti faina bogata in gluten, vei avea un blat crocant.