Nu stiam cum sa-i zic la pizza asta ca am facut-o asa, la repezeala si cu ce-am avut pacolo prin frigider, asa ca i-am zis Pizza taraneasca,cu toate ca e de fapt o o pizza.... cu ce-am avut pacolo:)Nu conteaza cum ii ziceti, conteaza ca e tare buna:)Pofta s-avem!Aluat:1.

Intr-un castron amestecam 1 lingura de ulei cu drojdia, zaharul, sare si apa.

Lasam sa stea la loc cald pana incepe sa spumeze, cam 10 minute.2.

Intr-un alt castron mai mare punem faina, facem o adancitura in mijloc, turnam amestecul de drojdie si restul de ulei.

Amestecam cu o lingura pana toate se combina, dupa care, rasturnam aluatul rezultat pe masa pudrata lejer cu faina si incepem sa il framantam bine cu mainile, cam 10 minute.3.

Impartim aluatul in 2 bucati si modelam bucatile rupte in forma de bila.

Le pudram cu putina faina, le acoperim cu un prosop si le lasam la dospit, la loc cald, pentru 1 ora sau pana si tripleaza volumul.

Topping:1.

Punem intr-o tigaie ulei de masline si prajim bine baconul taiat cuburi marunte si carnatul rondele.2.

Cand sunt prajite, le scoatem din tigaie si in uleiul ramas punem pieptul de pui taiat bucati potrivit de mari si condimentat cu sare si piper.3.

Cand este rumen-auriu il scoatem pe un servet de hartie.

Il punem deoparte.4.

Intr-o craticioara punem apa la fiert cu sare.

Cand fierbe, punem broccoli desfacut in buchetele mai mici.

Il lasam sa fiarba la foc potrivit pana este patruns, dupa care il strecuram si il dam sub jet de apa rece.

Il punem deoparte.

Asamblare:1.

Ungem toata suprafata feliei de aluat cu ketchup Univer, presarm putin cimbru si oregano si asezam pieptul de pui, baconul, carnatul, buchetelele de broccoli, rosiile cherry si mingile de mozzarella.2.

Dam tava la cuptor la foc iute-mediu pana pizza este rumena.3.

O scoatem, o garnisim cu frunze de busuioc proaspat si o servim alaturi de un ketchup dulce Univer.

Pofta mare va doresc!