Imi statea gandul de ceva vreme la ceva bun cu branza multaaaaa, si iata.

Prunele fara sambure le punem pe foc cu 5 linguri de zahar . Le lasam sa se inmoaie bine .

Gelatina o inmuiem conform instructiunilor de pe plic, si o incalzim putin la foc mic pana se dizolva.

O adaugam in prunele care s-au racit putin, amestecam bine si mai le lasam deoparte sa se raceasca .

Biscuitii ii macinam sau sfarmam cu mana si ii amestecam cu untul la temperatura camerei pana cand se formeaza o pasta.

Asezam intr-o forma de tarta unsa cu unt,o nivelam cu mana ca sa fie toata forma acoperita si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15-20 minute.

Branza o facem pasta si o amestecam cu 5 linguri de zahar (gustati, poate mai trebuie adaugat zahar), vanilie, coaja de lamaie .

Batem frisca tare .

Frisca o amestecam cu branza facuta pasta .

Scoatem blatul din cuptor si lasam sa se racoreasca .

Pe margile tavii (eu am tava cu margini detasabile) am asezat napolitanele rolls (am folosit viva chioco rolls),turnam prunele si intindem peste tot blatul din biscuit .

Deasupra punem crema de branza . si dam la frigider pana cand pregatim glazura .

Ciocolata o punem la foc mic cu laptele si amestecam pana cand se topeste ciocolata . Atentie sa nu ardeti ciocolata, se arde foarte repede.

Scoatem tarta din frigider si turnam glazura .

O intinde astfel incat sa fie toata tarta acoperita si dam din nou la frigider, preferabil pana a doua zi J.eu am avut cam 200 gr biscuiti, restul au fost piscoturi si ceva resturi de biscuiti digestivi daca nu aveti forma de tarta cu parti laterale detasabile, folositi o forma de tort detasabila se poate si fara napolitane rolls