Detalii Musaca de Dovlecei si Piept de pui
1.
Am curatat si am tocat legumele marunt si le-am calit in ulei de masline,si usturoiul tocat marunt.2.
Am tocat pieptul de pui si l-am pus peste legumele,usor prajite.
Am lasat cu capac,la foc mic,pana zeama a scazut si am lasat putin sa se prajeasca si carnea.
Am pus sare,piper dupa gust,patrunjelul tocat marunt,am mestecat si am stins focul.
Am lasat sa se raceasca.3.
Am pregatit sosul:-intr-un bol am pus sosul de rosii,origano,busuioc,apa,am potrivit de sare si piper,usturoiul ras,ulei de masline si am mestecat.4.
In robot am pus carnea,oua,parmezan ras,nucusoara si l-am mestecat,pana s-a maruntit carnea si a dejenit ca o pasta mai groasa.5.
Am spalat dovleceii,am taiat extremitatile si le-am taiat felii circa 3mm.6.
Am uns o tava cu putin ulei,am pus dovlceii,am intins carnea,am pus sosul de rosii,iar dovlecei.....asa pana cand ultimul strat e carnea si sosul de rosii.7.
Am dat la cuptor,la 180 timp de o ora.
Pana s-a rumenit.
Verificati cu furculita daca dovleceii sunt facuti.
Pofta buna.