1.

Am curatat si am tocat legumele marunt si le-am calit in ulei de masline,si usturoiul tocat marunt.2.

Am tocat pieptul de pui si l-am pus peste legumele,usor prajite.

Am lasat cu capac,la foc mic,pana zeama a scazut si am lasat putin sa se prajeasca si carnea.

Am pus sare,piper dupa gust,patrunjelul tocat marunt,am mestecat si am stins focul.

Am lasat sa se raceasca.3.

Am pregatit sosul:-intr-un bol am pus sosul de rosii,origano,busuioc,apa,am potrivit de sare si piper,usturoiul ras,ulei de masline si am mestecat.4.

In robot am pus carnea,oua,parmezan ras,nucusoara si l-am mestecat,pana s-a maruntit carnea si a dejenit ca o pasta mai groasa.5.

Am spalat dovleceii,am taiat extremitatile si le-am taiat felii circa 3mm.6.

Am uns o tava cu putin ulei,am pus dovlceii,am intins carnea,am pus sosul de rosii,iar dovlecei.....asa pana cand ultimul strat e carnea si sosul de rosii.7.

Am dat la cuptor,la 180 timp de o ora.

Pana s-a rumenit.

Verificati cu furculita daca dovleceii sunt facuti.

Pofta buna.