Si cum azi am doi sarbatoriti in familie:unul e tatal meu si altul e baiatul meu va servesc cu prajitureleEu am inceput cu crema.

Frisca lichida se pune pe foc impreuna cu ciocolata si se incalzeste pana se topeste ciocolata.amestecam incontinu.

Cand se raceste o punem la rece in frigider.

Blatul.

Separam albusurile de galbenusuri.

Batem galbenusurile cu zaharul pana se topeste zaharul si obtinem o crema.

Adaugam uleiul.

Faina o amestecam cu cacao si praful de copt.

Adaugam faina la galbenusuri.

Adaugam si esenta de rom.albusurile le batem spuma cu un praf de sare.adaugam la galbenusuri amestecand cu o paleta da jos in sus.

Luam o tava 24/22 in care punem hartie pentru cuptor si turnam compozitia de blat.

Dam la cuptor 30-40 minute la 200 sau pana cand facand testul scobitorii blatul e copt.

Dupa ce scoatem blatul,il lasam la racit.

Facem crema,scoatem frisca cu ciocolata din frigider si o batem cu mixerul pana obtinem o crema pufoasa.

Insiropam blatul cu 200ml apa fiarta si esenta de rom.

Deasupra punem crema si peste crema frisca pe care o obtinem di frisca lichida si zahar pudra batuta cu mixerul.

Eu am portionat-o si am incheiat ornatul cu ciocolata pe care am topit-o cu unt.