Odata ce s-a racit vremea parca se potriveste mai bine o mancare cu carne pentru pranz.

Sigur ca este o mancare care se poate pregati in oricare alta zi a saptamanii.

Carnea am taiat-o bucati mai maricele.

Ceapa am taiat-o marunt,mircovii rondele.

Intr-un vas am pus putin ulei si am calit ceama cu morcovii pana cand ceapa a devenit sticloasa.

Am pus atunci putina boia si carnea sa se prajeasca putin.

Am pus sarea,foile de dafin si fulgii de ardei iute.

Am pus apa,mai mult decat doar s-o acopere.

Carnea va trebui sa fiarba destul de mult,deci va fi nevoie de mai multa apa.

Este bine de pus apa suficienta la inceput,dar daca nu ajunge,nu-i nici o tragedie,mai completam cu apa fierbinte.

Cand carnea a fost aproape fiarta,am adaugat ardeiul,tarhonul si pasta de tomate.

Inainte de a opri focul am pus smantana si patrunjelul verde. Pentru paste,am pus putin ulei intr-o cratita si am razuit morcovul.

L-am calit putin,am pus sare,apoi am pus pastele si le-am prajit impreuna cu morcovul.

Am acoperit cu apa si am lasat sa fiarba pana cand a scazut tot lichidul.

Este de preferat sa mai adaugati apa daca este cazul decat sa ramana prea mult lichid.

Am oprit focul si am acoperit cu un capac.

Am servit cu salata de varza rosie.