Prajitura poarta numele unui preten, caruia i-a placutBlat : Albusurile sebat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase, se adauga galbenusurile frecate cu ulei, iar la final se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se pune in tava cu hartie de copt(30x40), se coace 35-40 min. Se scoate si se lasa la racit pe gratar.

Crema: Facem prima data krantzul. Topim zaharul si adaugam miezul de nuca, amestecam bine si lasam la racit.

Acum facem crema de lapte. Se pune la foc 500 ml lapte cu zaharul, amidonul se dizolva in 100 ml lapte . Cand laptele de pe foc clocoteste, turnam amidonul, amestecand continuu pana se ingroasa si lasam la racit. Nuca cu zaharul se macina dar nu foarte tare. Frisca se bate si se incorporeaza in crema, apoi adaugam si krantul.

Sirop:Se amesteca apa cu zaharul, pana se dizolva zaharulAsamblare:Blatul se taie in doua si se insiropeaza. Se pune o parte de blat pe platou, apoi jumatate de crema, peste crema se pun biscuitii si se stopesc cu sirop.

Peste biscuiti se pune cealalta jumatate de crema si partea cealalta de blat insiropat .

Deasupra de pune frisca batuta. Se orneza cu biscuiti, ciocolata topita si coulis de fructe de padureBiscuitii sunt optionali