Si pentru cei care nu tin post am pregatit o prajitura buna,buna :)Mixeaza ouale cu zaharul alb si zaharul brun pana isi dubleaza volumul,se deschid la culoare si devin cremoase. Adauga apoi cacaua si mai mixeaza cateva secunde pana se incorporeaza. Topeste ciocolata cu untul pe baie de abur. Adauga nuca tocata si faina si omogenizeaza. Adauga ouale peste crema de ciocolata amestecand usor cu un tel pana se incorporeaza bine. Tapeteaza o tava (35/25 cm) cu hartie de copt si coace blatul in cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute(testul scobitorii) Lasa blatul la racit,indeparteaza marginile si portioneaza-l in bucati potrivite(15-18 bucati) Glazureaza fiecare prajitura cu ciocolata topita apoi baga-le la frigider pana se intareste glazura. Pentru crema de capsuni mixeaza laptele cu praful pentru crema apoi adauga treptat frisca lichida si mixeaza pana obtii o crema spumoasa si aerata. La fel procedezi si cu crema de vanilie. Pe fiecare prajitura spriteaza cate un mot de crema de capsuni si unul de crema de vanilie. Decoreaza cu ciocolata rasa sau dupa preferinte si da prajiturile la rece pana in momentul servirii. Sunt absolut delicioase si cremoase!Pofta buna!