Am umplut pieptul cu brinza Feta (eu am sfarimat-o si amestecat-o cu marar, praf de usturoi (in loc de usturoi) si ceva condimente) si am pus in tigaiAm umplut pieptul cu brinza Feta (eu am sfarimat-o si amestecat-o cu marar, praf de usturoi (in loc de usturoi) si ceva condimente) si am pus in tigaia in care turnam incet alcoolul.

In cele 2-3 minute, s-a rumenit frumos pieptul (pe fata). Apoi am ras cascaval pe deasupra si am dat la cuptor, acoperind tava cu folie.

Dupa vreo 20 de minute, am luat folia si am lasat sa se rumeneasca inca vreo zece minute. Cit timp a stat puiul la cuptor, am facut garnitura si sosul.

Am pus cartofii cubulete in vas de yena, cu condimentele.

Am dat 10 minute la cuptorul cu microunde (la putere mare!), cind i-am scos erau aproape gata.

I-am stropit cu smintina si am pus brinza Gouda rasa deasupra si am mai pus la microunde pentru 5 minute.

Sosul e facut cu cascaval ras, ceva ierburi si smantina.

Reteta Pui umplut cu garnitura si sos a fost propusa de Gabriela Carmen pe forum reteteAlte retete cu piept de pui gasiti aici:pui umplut cu ciuperci si ananas, Rulou cu piept de pui,Piept de pui umplut cu ciuperci