Am plecat de la Tiramisu reteta originala, si fiindca n-am vrut sa ma complic, asa ca am mizat pe tiramisul asta si pe zmeura din congelatorTiramisu reteta originalaGalbenusurile impreuna cu zaharul si laptele pe baie de abur pana se ingroasa.

Se lasa la racit.

Cand s-au racit le mai mixam cateva minute cu mixerul.

Adaugam mascarponele si amestecam bine.

Frisca batuta spuma tare se adauga peste crema de galbenusuri si mascarpone,se amesteca cu miscari lente pana devine o crema omogena.

Nessul cu coniacul si o cana cu apa se amesteca,piscoturile se inmoaie in ness,doar cat le bagam si le scoatem repede,altfel riscam sa se faca terci.

Intr-o tava 30/45,tapetata cu folie alimentara,asezam piscoturile,primul strat,apoi jumatate din crema de mascarpone,apoi alt strat de piscoturi,le-am asezat invers decat primul strat,intre piscoturi punem zmeura scursa bine,apoi acoperim cu restul de crema si pudram cu cacao