Am tot vazut gogosi pe site :) ... asa ca mi s-a facut pofta si m-am pus pe treaba.

Gogosi umplute de data aceasta !Drojdia o dizolvam in laptele cald ( nu fierbinte) impreuna cu 2 lingurite cu zahar.

Punem faina cernuta intr-un bol,adaugam laptele,ouale,sarea si restul de zahar.

Incepem sa framantam aluatul adaugand putin cate putin uleiul.

Framantam cam 15-20 minute.

Cu cat framantam mai mult cu atit vor fi mai pufoase.

Acoperim bolulsi lasam aluatul la dospit pana ce isi va dubla volumul.

Cand a crescut,il mai framantam putin pentru a iesi tot aerul din el si intindem o foaie de aluat din care,cu ajutorul unui pahar decupam cercuri.

Lasam la dospit inca 15 minute.

Le prajim in ulei mult si incins pana se rumenesc usor pe ambele parti.

Cu ajutorul unei seringi umplem gogosile cu gem.

Pudram cu zahar pudra !Gemul poate fi dupa placul fiecaruia si poate fi inlocuit cu dulceata sau crema. Daca nu aveti lapte puteti folosi apa .