Reteta luata din revista Delicii la cuptor, cu cateva modificari. Tare bune si aspectuoase.

Aluatul nu este congelat asa ca nu este nevoie sa-l lasam sa se dezghete. Desfacem aluatul din ambalaj si intindem foaia cat este ea de mare. Impartim in patru bucati egale aluatul pe care-l taiem cu cutitul zimtat special de pizza. Punem bucatile de aluat in tava mare a aragazului, in care am pus hartie de copt. Cu varful unui cutit trasam pe marginile fiecarui dreptunghi cate o linie lasand spatiu de aproximativ 5mm, dar fara a taia de tot aluatul.

Pt cele cu peste: punem in dreptunghiul din aluat feliute de rosii, condimentam cu sare si piper, frunzulite proaspete de rozmarin si bucatele de peste afumat. Mai puneti si masline si presarati deasupra ulei de masline.

In reteta din revista era ansoa.

Pt cele cu branza:punem in dreptunghiul din aluat cate 1 lingura sos pesto. intindem sosul, peste el punem feliute de rosii, branza de capra sfaramata, masline si putin ulei de masline. Se ung marginile mini-tartelor cu galbenus de ou, se da tava la cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute. Pofta buna!!umpluturile pot varia in functie de gusturile voastre...puteti folosi umpluturi picante, pasta de masline, cu usturoi...