Un tortulet nu prea complicat ori sofisticat,doar foarte gustos.

A fost facut pentru cineva care nu avea nimic de sarbatorit,vroia doar ceva foarte bun.

A fost insa surprinsa placut si de aspectul lui.

De aceea nu am nici poze cu sectiunea nici din timpul preparari pentru ca eram foarte obosita.

Mai ales ca dupa cel doua torturi, a trebuit sa fac ceva dulce si pentru cei ai casei.

Am pregatit mai intai blatul de tort.

Am separate albusurile de galbenusuri.

Cele 6 galbenusuri le-am mixat cu zaharul pana am obtinut o spuma densa.

Laptele l-am incalzit putin si l-am amestecat cu mierea(atentie sa nu fie fierbinte,doar caldut).

Se toarna cate putin in compozitia de galbenusuri si se mixeaza in continuare.

Am pus apoi uleiul,prelins usor pe marginea vasului(in interior,bineinteles).

Faina am amestecat-o cu praful de copt,grisul si cacaoa.

Am pus ingredientele uscate peste crema de ou si am omogenizat bine. Albusurile le-am batut cu un praf de sare,pana cand fac tepi si le-am incorporat in crema de ou.

Amestecam usor. Compozitia am pus-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am pus-o in cuptorul preincalzit.

Le-am lasat in cuptorul la 200 grade primele 10 minute,apoi am redus la 180 de grade si am mai lasat 10 minute.

Verificam cu o scobitoare cand este copt.

Am lasat in cuptor pana cand s-a mai racit putin.

Am taiat blatul in doua pe lungime si apoi fiecare bucata iar in doua pe orizontala,obtinand astfel 4 foi.

Pentru crema de ciocolata,am incalzit frisca (fara s-o fierb)apoi am pus ciocolata rupta bucati si am omogenizat.

Am lasat-o la frigider sa se intareasca.

Untul l-am mixat cu zaharul pudra,apoi am pus crema de ciocolata peste el.

Fructele de padure le-am amestecat cu zaharul si apoi le-am pus in blender si le-am pasat.

Le-am amestecat apoi cu frisca batuta si am mai adaugat cateva boabe de afine.

Pentru glazuta am pus ciocolata pe baie de aburi,am pus uleiul si apoi lapte pana la consistenta dorita.

Peste prima foaie de blat am pus crema de fructe de padure,apoi a doua foaie si cr ma de ciocolata peste care am taiat batoanele snickers,a treia foaie si iar crema de ciocolata.

Peste ultima foaie sip e marginile tortului am pus crema de fructe de padure.

Am turnat deasupra glazura de ciocolata si am ornate cu trandafiri si perlute argintii.