Din categoria cu ce gasesti prin casa......o furseaca,o leguma,2 oua si uite asa iese ceva dulce......

Separam galbenusurile de albusuri.

Albusurile le mixam cu un praf de sare pana se intaresc,apoi adaugam 2 linguri de zahar si mixam pana se topeste zaharul.

Intr-un castron punem continutul plicului de creme ole,adaugam iaurtul,zaharul si laptele si mixam pana devine o crema omogena.

Galbenusurile cu 2 linguri de zahar,pe baie de abur pana se ingroasa.

Separat hidratam gelatina cu apa rece,apoi o adaugam in galbenusuri,dupa ce le-am luat de pe foc.

Galbenusurile le omogenizam in crema ole,apoi adaugam albusurile si zmeura maruntita.

Pastram cateva fructe de zmeura pentru ornat.

Topim bomboanele pe baie de abur,zmeura pentru ornat o bagam jumatate in bomboanele topite si apoi le asezam pe o hartie de copt sa se intareasca. Imbracam un castron cu folie alimentara,asezam pe margine 8 dintre piscoturi,turnam jumatate din crema,apoi bomboanele topite si restul de crema si cele 3 piscoturi ramase.

Dam castronul la rece 2-3 ore,apoi rasturnam pe o farfurie,ornam cu zmeura si sos de ciocolata.

Se poate imbraca in frisca,eu n-am avut...