Bineinteles ca nu e o shaorma clasica. Nici macar una ca cele preparate la shaormeriile din Romania. :) E vorba de o delicioasa shaorma cu legume, branza de vaci degresata si piept de pui. Practic e o salata cu crutoane, servita sub o alta forma. Dar sa va spun ce ingrediente am folosit, nu? :)Am asezat lipia pe folie de aluminiu. Am intins crema de branza, am presarat semintele, apoi am aranjat salata si spanacul deasupra ( eu le-am spalat si le-am dat prin centrifuga pentru verdeturi ). Am continuat cu feliile de castraveti, fasiile de ardei gras, ciupercile, rosiile iar la final feliile de ridichi.

Nu am uitat de pieptul de pui pe care l-am condimentat cu sare de Hinalaya si vegeta pregatita vara trecuta. :) L-am inabusit in tigaia acoperita. ATENTIE: fara adaos de grasime. Legumele care alcatuiesc vegeta s-au hidratat datorita aburului si au dat culoare si un gust deosebit carnii. Nu recomand vegeta din comert.

Am indoit marginea inferioara a lipiei, apoi am rulat-o impreuna cu folia de aluminiu. Simplu si rapid. O portie echilibrata de vitamine pentru un a start al zilei excelent.

Pofta buna!Puteti inlocui carnea de pui cu peste, iar cu legumele puteti jongla dupa pofta inimii. :)