Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu apa. Se bat spuma albusurile, se adauga zaharul si se bat din nou pana se intaresc. Se adauga galbenusurile, se bate iar, se pune faina si se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cantitatea este pt o tava mare de aragaz. Se coace 20 la 190gr C. cand este gata se rastoarna peste un prosop de bucatarie ud si stors bine. Se desface hartia de copt de pe blat. Se ruleaza impreuna cu prosopul si se lasa pan ase raceste. Intre timp se pregateste umplutura: se bate frisca spuma si se adauga treptat piureul de castane, iar la sfarsit granulele de ciocolata. Se bate si frisca pt. decor impreuna cu intaritorul de frisca. Se desface rulada, se aseaza pe un platou/tava si se umple cu crema. Se ruleaza la loc. Se imbraca in frisca si se orneaza dupa inspiratia momentului.

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu apa. Se bat spuma albusurile, se adauga zaharul si se bat din nou pana se intaresc. Se adauga galbenusurile, se bate iar, se pune faina si se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cantitatea este pt o tava mare de aragaz. Se coace 20 la 190gr C. cand este gata se rastoarna peste un prosop de bucatarie ud si stors bine. Se desface hartia de copt de pe blat. Se ruleaza impreuna cu prosopul si se lasa pan ase raceste. Intre timp se pregateste umplutura: se bate frisca spuma si se adauga treptat piureul de castane, iar la sfarsit granulele de ciocolata. Se bate si frisca pt. decor impreuna cu intaritorul de frisca. Se desface rulada, se aseaza pe un platou/tava si se umple cu crema. Se ruleaza la loc. Se imbraca in frisca si se orneaza dupa inspiratia momentului.