Simpla si rapida de preparat,dar cu un gust deosebit . Am vazut o reteta de supa crema la olgasflavorfactory. com cu ingrediente aproximativ aceleasi . Cum nu suntem mari prieteni cu supa -crema .am transformat in una,, simpla .

Curatati, spalati si tocati cu ajutorul robotului de bucatarie, morcovul,ceapa, usturoiul,telina .

Cartofii vor fi taiati cuburi mai mari .

Taiati cubulete carnea afumata si o prajiti in ulei pana devine crocanta .

Scoateti cuburile de carne separat si in uleiul ramas caliti 1-2 minute legumele tocate .

Adugati deasupra 2 l apa, cartofii si crenguta de cimbru .

Sarati .

Dupa aproximativ 20 minute cand cartofii sunt patrunsi se drege gustul cu smantana . Smantana inainte de a se pune in supa se diluiaza cu zeama fierbinte [ astfel se omogenizeaza mai usor ] . Servit supa de cartofi cu codite de ceapa tocata si cuburile crocante de carne afumata .