Pare atat de simplu, dar are un gust deosebit de bun si e o mancare usoara.

Pregatim pestele .

Eu am avut red fish congelat; l-am lasat sa se dezghete, l-am curatat si uscat cu un servetel. L-am crestat din loc in loc si l-am sarat, piperat .

Am stropit cu lamaie si l-am lasat la marinat cca 2 ore inainte de a il face.

Intr-un vas termorezistent asezam legumele: ceapa taiata rondele subtiri, ardeiul taiat fasii mici, rosiile cubulete (lasam 2-3 felii taiate rondele groase pentru a le pune deasupra pestelui), morcovii se tau la fel rondele, usturoiul il zdrobim cu lama unui cutit si se pun asa intregi. Presaram din loc in loc cu pasta de ardei rosu si pasta de rosii. Punem foile de dafin si adaugam vinul. Stropim cu ulei de masline si dam la cuptorul incins pt cca 30 minute .

Din cand in cand stropim pestele cu sosul din vas. Legumele trebuie sa fie bine facute si sa fie sos suficient in vas pentru a servi cu spaghete.

Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe pachet si cand s-au fiert se adauga in vasul cu peste, de jur imprejurul acestuia. Se serveste cu vin alb sau roze.