Cu toata dragostea mea pt cea mai cea mamica,pt mami a mea draga si iubitaPT ALUAT:1.

Punem la fiert apa impreuna cu uleiul si sarea2.

Cand fierb adaugam faina deodata si amestecam bine pana se desprinde de pe peretii vasului.

Dam la racit3.

Adaugam pe rand cate un ou in aluat avand grija sa se incorporeze cat mai perfect4.

Cu ajutorul unui posh formam inimioarele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit (la foc mic)pt cca 15-20 min dar in primele 10 min nu deschidem usa cuptorului5.

Le lasam sa se raceasca si le taiem in douaPT CREMA1.

Pasam capsunile bine si apoi le strecuram pt a nu ramane seminte2.

Topim ciocolata pe baie de abur3.

Amestecam mascarponele cu zaharul pudra si frisca,adaugam ciocolata si capsunele si omogenizam4.

Cu ajutorul unui posh umplem inimioarele si dam la rece pana la servireCapsunele au fost congelate dar merg cu succes si cele proaspete