O supa hranitoare si sanatoasa .

Intr-o oala de 10 litri punem 5 litri apa si un os de vitel cu carne , un praf de sare, spumam din cand in cand pentru a fi cat mai limpede supa .

Curatam guliile, le scobim mijlocul.

Punem orezul la inflorit intr-un vas cu apa rece .

Curatam zarzavatul si il taiem cubulete .

Curatam ceapa si o taiem marunt impreuna cu prazul si le punem in oala, le lasam sa fiarba impreuna cu osul .

Intre timp pregatim umplutura pentru gulii.

Carnea tocata amestec vita si porc o amestecam cu orezul scurs de apa, 2 oua,sare si piper dupa gust, patrunjel de la congelator .

Umplem guliile cu aceasta compozitie si presaram faina alba peste unplutura.

Taiem marunt miezul de gulie si il adaugam in supa la fel si guliile umplute .

Smantana, 2 linguri ffaina alba, pasta de tomate si 3 linguri de ketchup se amesteca cu telul sa se faca o pasta omogena si se desarta peste supa.

Se mai lasa sa fiarba pana cand se ridica guliile la suprafata .

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si patrunjel verde .

Se serveste cu smantana si ardei iute . Pofta buna !!!Se strecoara supa inainte sa adaugam zarzavatul pentru a nu ramane oase marunte . Carnea de pe os se taie marunt si se adauga in oala .