Este o salata gustoasa si usor de preparat.

Se fierbe pieptul de pui in apa cu putina sare. Se toaca si se pune la calit ceapa si ciupercile in putin ulei. Se tin pe foc pana cand scade apa lasata de acestea. Se lasa la racit. Intre timp se prepara o maioneza dintr-un galbenus de ou fiert si unul crud. Eu adaug la maioneza si mustar si zeama de lamaie si sare. Si, bineinteles, ulei. Se toaca marunt (cubulete) pieptul de pui si cele 6 oua. Se amesteca intr-un bol toate ingredientele (pieptul de pui, ouale si ciupercile) impreuna cu 1-2 linguri de maioneza. Se aseaza pe un platou si se orneaza cu maioneza, porumb, marar tocat fin si chipsuri. Se poate monta salata si in straturi. Doar ca este putin mai greu de construit. Adica primul strat e din pieptul de pui, al doilea din ciuperci si ultimul din ouale tocate.

Pieptul de pui se poate pregati si in tigaie cu putin ulei dar este mai soft, sa zic asa, daca il fierbeti. Cred ca este suficient uleiul de la ciupercute si de la maioneza...