Problema e in felul urmator,trebuia sa incropesc ceva de haleala si cum din rahat trebuie sa faci bici sa si trosneasca,am cautat si eu prin frigider si am dat peste o pulpa mare de pui .....de la el se trage tocana asta pe care am prestat-o la foc automat.....sa manace si gurile noastre ceva in seara asta.....

Spalam pulpa de pui si o taiem in bucatele mai micute.

Intr-o cratita incingem ulei si calim puiul,cat sa se rumeneasca pe toate partile.

Scoatem bucatele de pui si punem la calit ceapa taiata marunt si cubuletul de knorr,cand a inceput sa se inmoaie adaugam pasta de tomate,lasam sa fiarba 5 min si apoi adaugam cartofii taiati cubulete mici,adaugam o cana cu apa si lasam sa fiarba.

Cand sunt aproape fierti punem si bucatile de carne,potrivim de sare si piper si lasam la foc mic cca 20 min.

La final adaugam maraul.