Drojdia se farama intr-o farfurie si se adauga sarea. Se amesteca cu o furculita pana se lichefiaza. Intr-un bol se aseaza faina, se face o mica adancitura in mijloc si se adauga drojdia, apa, zaharul, uleiul, oregano sibusuioc. Se amesteca pana devine un aluat omogen. Pe o suprafata presarata cu faina, se framanta aluatul 10 minute. Se aseaza inapoi in bol si se acopera cu un prosop umed. Se lasa la loc cald pana isi dubleaza volumul, aproximativ 1 ora.

Cu ajutorul unui blender, se amesteca passata cu usturoiul. Se adauga sarea, piperul si frunzele de busuioc si se mai mixeaza putin pana cand frunzele de busuioc sunt incorporate in sos. Dupa expirarea timpului, se impinge alutul in jos pentru a scoate aerul din el. Cu mainile unse cu ulei de masline se imparte aluatul in 3 si se modeleaza aluatul in forma dorita. Se intinde sosul pe intreaga suprafata a aluatului, iar deasupra se aseaza fasii de mozzarela. Se transfera aluatul pe o tava si introduce la cuptor, pe raftul superior, la 200 de grade Celsius, pentru 10 minute sau pana cand branza s-a topit si are o culoare aurie.

Se procedeaza la fel cu aluatul ramas.

Se aseaza frunze de rucola si fasii de Pancetta pe toata suprafata.