Amestecam drojdia cu cateva linguri de lapte caldut si o lingura de zahar, lasam 10-15 minute pana creste. Ouale le batem cu restul de zahar, apoi laptele si coaja de lamaie . Intr-un vas, punem faina cu praful de sare, apoi drojdia crescuta si compzitia din oua, zahar si lapte. Incepem sa framantam. La final adaugamt si untul topit, dar nu fierbinte. Am framantat pana a devenit un aluat elastic. L-am acoperit si l-am lasat la loc caldut, pana si-a dublat volumul. Merele le-am dat pe razatoare, am pus putin zahar, cca 2-3 linguri si scortisoara si le-am pus la fiert pana a scazut tot siropul. Am impartit aluatul in doua si din fiecare bucata am intins, pe masa usor infainata, o foaie rotunda groasa de A 0.5 cm. Taiem apoi foaia in 8 triunghiuri. La baza fiecarui triunghi punem cate o lingurita de umplutura si rulam, formand cornurile. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si lasam 15-20 de minute la crescut. Ungem apoi cornurile cu galbenus si 2 linguri de lapte. Coacem la foc mediu pana se rumenesc.