Ouale se amesteca cu zaharul pudra, mixam usor dupa care adaugam laptele si treptat uleiul. Pentru o aroma placuta am folosit si doua lingurite de coaja de lamaie pe care o adaugam imediat dupa ulei. Treptat adaugam faina in care am pus praful de copt, bicarbonatul il stingem cu putina zeama de lamaie si il adaugam imediat dupa ulei. Mixam usor toate ingredientele si vom optine un aluat fin.

Pornim cuptorul sa se incalzeasca si intre timp noi vom aseza compozitia in forme, eu am folosit un cleste pentru inghetata sa pot pune aceeasi cantitate. Lasam cel mult doua degete liber in forma sa creasca ele frumos. Le dam la cuptor pret de 15-20 minute pana devin aurii. Cand au fost gata le-am lasat sa se raceasca putin si cu o seringa de ornat torturi am bagat cate putina ciocolata in mijlocul lor. Am folosit 2 tablete de ciocolata pe care le-am topit la microunde cu 2 linguri de lapte . Pentru decor am folosit aceeasi ciocolata .

Sunt perfecte pentru pachetel