este prajitura Mirelei,la care mi-a stat gandul multa vreme...eu am modificat putin cantitatile la blaturi...am facut-o de paste dar nu am apucat sa o postezLasam untul la temperatura camerei cu cateva ore inainte.

Pregatim foile,pe rand:mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul treptat,iar la final cocosul amestecat cu faina cernuta in prealabil.

Tapetam o tava de 25/35cm cu hartie de copt in care punem compozitia si dam la cuptorul preincalzit,cateva minute(cam 10),verificam cu scobitoarea.

Procedam la fel si cu cea de a doua foaie.

Crema:mixam galbenusurile cu zaharul cateva clipe,adaugam apa rece si mixam in continuare pana se albeste comopzitia si isi dubleaza volumul.

Adaugam laptele si punem pe un vas la aburi,amestecand continuu cam 10minute,pana se ingroasa crema.

Lasam sa se raceasca.

Untul moale il mixam spuma si adaugam treptat,cate o lingura in compozitia de galbenusuri,mixand conitinuu.

Aceasta crema o vom imparti in 3.

Topim ciocolata cu untul,frisca si la sfarsit adaugam uleiul si omogenizam bine.

Cafeaua o amestecam cu lichiorul sau ce avem.

Asamblam prajitura:o foaie de cocos,1/3crema,apoi biscuitii trecuti prin cafea,ciocolata topita.

Dam la rece sa se intareasca si raceasca glazura,apoi intindem inca 1/3 crema,foaia de cocos in in final ultima parte de crema.

Decoram cu cocos si ciocolata rasa,Dam la rece cateva ore.daca nu aveti zahar brun,puneti doar alb